ΑΡΧΙΚΗ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής κάρτας:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΙΑ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση ατόκων δόσεων, από 3 έως και 12, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard.
Συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα δόσεων υπό τον όρο ότι το τίμημα της πώλησης είναι συνολικής αξίας άνω των 10,00€ και οι δόσεις προσφέρονται σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

  • Για τίμημα 10-99.99€ δίδεται δυνατότητα για εξόφληση έως και με 3 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη.

  • Για τίμημα 100-299.99€ δίδεται δυνατότητα για εξόφληση έως και με 6 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη.

  • Για τίμημα 300€ και άνω δίδεται δυνατότητα για εξόφληση έως και με 12 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη.

 


Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 

Με Μετρητά:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα».

 

Κατάθεση μέσω τράπεζας:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μεταφορά ή καταβλητέα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική τράπεζα και Πειραιώς)

 

Αντικαταβολή :

Μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει  χρέωση 4,5 ευρώ και ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν γίνετε δεκτή σε δυσπρόσιτες περιοχές και σε περίπτωση ειδικών διαστάσεων στην παραγγελία.