ΑΡΧΙΚΗ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η εταιρεία κάνει αποστολές σε όλα τα αστικά κέντρα πανελλαδικά.

H αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται με τη χρήση της υπηρεσίας ΕΛΤΑ. Εξαιρούνται τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία .

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να ακυρώσει παραγγελία πελάτη σε περίπτωση ίδιου Τ.Κ. μεγάλου αστικού κέντρου με αυτό δυσπρόσιτης περιοχής. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε ενημέρωση απο την ετερεία τηλεφωνικά ώστε να παραλάβετε το δέμα από το πιο κοντινό σας πρακτορείο μεταφορών, σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής υπολογίζεται όπως στις υπόλοιπες περιοχές.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε ενημέρωση απο την εταιρεία τηλεφωνικά ώστε να παραλάβετε το δέμα από το πιο κοντινό σας πρακτορείο μεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής υπολογίζεται όπως στις υπόλοιπες περιοχές.

Η παραδόση εκτός λεκανοπεδίου αττικής γίνεται επί πεζοδρομίου.

Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα θα λάβετε email το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την παραλάβετε από την αποθήκη μας Κωστή Παλαμά 37-39 Δάφνη Αττικής.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση υποχρεουμένη να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες της για τις μεταβολές αυτές με αναθεώρηση των παρόντων όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Aμεσα διαθέσιμα : Η εταιρεία μας αποστέλλει όλα τα προιοντα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών στον χώρο σας.

Προπαραγγελία : Η εταιρεία μας αποστέλλει όλα τα προιοντα εντός 5-8 εργάσιμων ημερών στον χώρο σας.

*Εξαιρούνται τα ντυμένα κρεβάτια με ή χωρις αποθηκευτικό χώρο όπου χρειάζονται 15-25 εργάσιμες ημέρες.

Τα περισσότερα είδη υπάρχουν σε απόθεμα, μπορείτε να καλείτε στο 2019015777 να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα τους.