ΑΡΧΙΚΗ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Επιλογή στρώματος

Επιλογή στρώματος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ...

  • Γιατί ξυπνάτε κουρασμένοι, παρόλο που έχετε κοιμηθεί αρκετές ώρες;

  • Γιατί σας παρουσιάστηκαν πόνοι στη μέση και τον αυχένα, χωρίς να υπάρχει ιατρικό ιστορικό;

  • Γιατί, ενώ χρησιμοποιείτε το ιδανικό σκληρό στρώμα, δεν αισθάνεστε ξεκούραστοι και υγιείς;

  • Γιατί είναι συχνές οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης σε παιδιά και εφήβους;

  • Γιατί εμφανίζονται σε μεγαλύτερη συχνότητα ενοχλήσεις, όπως άσθμα και αλλεργίες;

 

Στη ετερια μας έχουμε μελετήσει και απαντάμε σε όλα αυτά, μέσω συνεχούς παρακολούθησης όλων των ιατρικών ερευνών και εξελίξεων γύρω από τον καλό και υγιεινό ύπνο.

Η επιλογή του στρώματος αποτελεί μία καθοριστική διαδικασία για την απόλαυση του ύπνου μας. Ένα ακατάλληλο στρώμα ενδεχομένως ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τις αϋπνίες και το αίσθημα κούρασης.

Η σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα στη διάρκεια του ύπνου βοηθά στο να ελευθερωθούν τα νεύρα και να χαλαρώσουν οι σφιγμένοι μύες. Το βάρος και το ύψος κάθε ανθρώπου, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο κοιμάται, αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τον σχεδιασμό ποιοτικών στρωμάτων.

Η θεωρία του σκληρού στρώματος, που για πολλά χρόνια το θεωρούσαν ιδανικό, έχει ανατραπεί. Το σωστό στρώμα είναι εκείνο που ακολουθεί τη φυσική κλήση της σπονδυλικής στήλης και ο βαθμός σκληρότητάς του εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Ακόμα πιο σοβαρή πρέπει να είναι η διαδικασία επιλογής για το παιδικό και εφηβικό στρώμα, γιατί είναι καθοριστική για τη μετέπειτα καλή σωματική διάπλαση του παιδιού.

Για να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε απόλυτα τη μοναδική αίσθηση οποιουδήποτε στρώματος , δοκιμάστε το πάντα πριν την αγορά. Βεβαιωθείτε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες και τις συνήθειές σας και κοιμηθείτε ήσυχοι, ξέροντας ότι έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή.

Οι άνθρωποι που συνθέτουν το προσωπικό της εταιρίας μας διακρίνονται για την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση τους