ΑΡΧΙΚΗONLINE ΑΓΟΡΕΣΤρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής κάρτας:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση ατόκων δόσεων, από 3 έως και 12, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard.
Συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα δόσεων υπό τον όρο ότι το τίμημα της πώλησης είναι συνολικής αξίας άνω των 10,00€ και οι δόσεις προσφέρονται σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

 


Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 

Με Μετρητά:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά έως <500€ καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα».

Για ποσά άνω των 500€ η εξόφληση πρέπει να γίνει μέσω κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

 

Κατάθεση μέσω τράπεζας:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μεταφορά ή καταβλητέα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική τράπεζα και Πειραιώς)

 

Αντικαταβολή :

Μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει  χρέωση 4,5 ευρώ και ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν γίνετε δεκτή σε δυσπρόσιτες περιοχές και σε περίπτωση ειδικών διαστάσεων στην παραγγελία.