Επιστροφές

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία! Όσον αφορά στρώμα, μαξιλάρια, επίστρωμα, κρεβάτια δικαίωμα επιστροφής υφίσταται μόνο εφόσον τα προϊόντα αυτά δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν ειναι Ειδικών διαστάσεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ έχουν την εγγύηση ποιότητας και πιστότητας της εταιρείας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής εντός δεκατεσσάρων (14)  ημερών από την παραλαβή τους.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και έχει όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ελάττωμα, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

ΡΗΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για την προστασία του καταναλωτικού κοινού.